Ранній (70 днів) суперсолодкий гібрид з високим вмістом цукрів у зерні. Рослина заввишки 170 см, на висоті 70 см формуються 1-2 качани завдовжки 24-26 см і діаметром до 6 см. Зерно золотисто-жовте, виповнене, по 15-16 рядків у початку. Гібрид адаптується до різних типів ґрунтів, стійкий до захворювань. Ідеально підходить для варіння, консервування й заморозки. За ніжну текстуру, хорошу наповненість і медово-цукровий смак користується великим попитом на фреш-ринку й в харчовій галузі.
Оптимальний строк сівби, коли ґрунт прогріється до +10-12°С. Глибина загортання насіння 6-8 см. Мінімальна температура для проростання +5°С, оптимальна для росту +24-30°С. Густота стояння 6 шт./м2. В тіні не утворює качанів. Гарно росте на легких родючих ґрунтах, вдячно реагує на внесення добрив (основне й підживлення). При нестачі вологи зерно визріває недорозвиненим.
Відгуки покупців
Відгуки
Ще немає відгуків.
НАПИШІТЬ СВІЙ ВІДГУК